En weer thuis
Blijf op de hoogte en volg Henk
30 Augustus 2019 | Nederland, Groningen
De wekker stond vanochtend om kwart over zes. We pakten alles bij elkaar en verlieten ons B&B. Het was nog een beetje schemerig, toch was onze bar om het hoekje al open. Ontbijten zouden we op de luchthaven, dus liepen we nu door. Ik had een vaag bericht gekregen over vertraging van onze vlucht, we waren dus voorbereid op een wat langere reis. De reis van Termini naar het vliegveld verliep voorbeeldig. En daar aangekomen bleek de vertraging ook mee te vallen. EasyJet bracht ons vlot naar Schiphol en de NS vervolgens naar Groningen. In de trein keek ik naar buiten en zag de Koperen Hoogte. “Daar fietsten we vier welen geleden langs” zei ik tegen reisgenoot S. Wonderlijk hoe zo’n lange periode in je beleving veel korter is. Flarden van beelden van de reis door mijn hoofd. We hebben 130 uur op de fiets gezeten. Dat komt me nu buitengewoon onwerkelijk voor. Op het stadion in Groningen nemen Sjon en ik afscheid. We hebben het heel erg goed gehad samen!